085 040 25 85 Fonteinkruid 6A, 3931 WX Woudenberg info@evensnelladen.nl
images/slide1.jpg

Evensnelladen

Snel, makkelijk en zonder gedoe
Even snel je elektrische of hybride auto opladen op je werk, bij je sportvereniging, de supermarkt of gewoon ergens bij jou in de buurt. Wie wil dat nu niet? Het kan bij Evensnelladen. Lees meer

Laadoplossingen

Laadpunten op eigen aansluiting
Slimme laadstations, totaalconcept of crowdfunding? Het kan allemaal bij Evensnelladen. Lees meer

Over ons

Greencrowd Energy
Evensnelladen richt zich op investeringen in slimme, snelle laadpunten en is een initiatief van Greencrowd Energy. Lees meer

Slimme laadstations

Evensnelladen maakt gebruik van de slimme laadstations van Chargepoint.
Lees meer

Totaalconcept

De laadpunten zijn niet alleen snel maar ook bi-directioneel.
Lees meer

Crowdfunding

Berijders en omwonenden kunnen participeren in een of meerdere laadpunten.
Lees meer
Even snel je elektrische of hybride auto opladen op je werk, bij je sportvereniging, de supermarkt of gewoon ergens bij jou in de buurt. Wie wil dat nu niet? Het kan bij Evensnelladen. Jij doet bij ons de aanvraag en wij doen de investering in het laadpunt. Snel, makkelijk en zonder gedoe. Net als het laden bij onze laadpunten.

En het mooie is: de laadpunten kosten jou of je werkgever of je sportvereniging helemaal niets maar levert hen zelfs geld op. En jou ook. Wie wil dat nu niet?

Laadpunten op een eigen aansluiting

Evensnelladen investeert zowel in laadpunten in de openbare ruimte als in laadpunten die worden aangesloten op een bestaande elektriciteitsaansluiting, bijvoorbeeld van een bedrijf of een sportvereniging. Het plaatsen van een laadpunt op een bestaande elektriciteitsaansluiting is goedkoper voor Evensnelladen en dit voordeel delen we met de locatie-eigenaar. Hierdoor kan een organisatie die zelf niet hoeft te investeren in laadpunten toch geld verdienen omdat ze van ons een vast bedrag per geladen kilowattuur krijgen bovenop de kosten voor de inkoop van de elektriciteit.

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Over Evensnelladen

Evensnelladen richt zich op investeringen in slimme, snelle laadpunten en is een initiatief van Greenspread.
Greenspread Fonteinkruid 6A
3931 WX Woudenberg
085 040 25 85