085 040 25 85 Fonteinkruid 6A, 3931 WX Woudenberg info@evensnelladen.nl
Onze snelladers zijn geschikt voor zowel korte als lange laadsessies. Voor ons maakt het dus niet uit of uw accu zo snel mogelijk vol moet zijn of dat we hier de hele dag of nacht over mogen doen. Via onze app kunt u zelf aangeven wanneer uw accu vol moeten zijn en wij houden hier dan rekening mee. Ons standaardtarief is gebaseerd op snelladen: wij gaan er dus vanuit dat u altijd zo snel mogelijk een volle accu wilt. Wanneer u echter aangeeft veel meer tijd te hebben om de accu vol te krijgen, dan kan dit ons een financieel voordeel opleveren en dat voordeel delen we vervolgens met u.

Auto’s met een snellaadoptie kunnen tot maximaal 50 kWh snelladen. Hiermee kan een volledig elektrische auto binnen 20 minuten al voor 80% worden vol geladen. Dit is echter afhankelijk van de volgende factoren, zoals:
  • De accucapaciteit en laadsnelheid van de auto;
  • De gelijktijdigheid van laden; en
  • Het beschikbare vermogen.

Evensnelladen kiest ervoor om 43kW laadpalen met dubbele laadpunten te plaatsen op aansluitingen van minimaal 3 x 63 Ampère. Hierdoor kunnen beide laadpunten met 22kW tegelijkertijd laden als dat nodig is en ondervangen we zowel de gelijktijdigheid als het beschikbare vermogen. Alleen de auto bepaalt nog hoe snel er daadwerkelijk wordt geladen.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Over Evensnelladen

Evensnelladen richt zich op investeringen in slimme, snelle laadpunten en is een initiatief van Greenspread.
Greenspread Fonteinkruid 6A
3931 WX Woudenberg
085 040 25 85