Verlengde privaat oplaadpunt

Een verlengd privaat oplaadpunt is een laadpunt waarbij de elektrische voeding van de laadpaal wordt aangesloten op de private meterkast van het gebouw.

Deze laadpaal wordt meestal op eigen terrein geplaatst, maar kan ook op openbaar terrein geplaatst worden.

De volgende voorwaarden gelden voor de investering in een verlengd private aansluiting:

  • indien het huidige elektraverbruik per jaar meer is dan 50.000 kWh, dan verzorgt Evensnelladen de volledige investering en betaalt u niet voor de afgenomen stroom;

  • indien het huidige elektraverbruik per jaar minder is dan 50.000 kWh, dan verzorgt Evensnelladen de volledige investering en betaalt u alleen de afgenomen stroom.​

Openbaar oplaadpunt

Evensnelladen ontzorgt gemeenten ook bij het plaatsen van één of meerdere openbare laadpunten. Voor een openbare laadpaal doet Evensnelladen de gehele investering.

Evensnelladen wil de door haar geleverde elektriciteit zoveel mogelijk zelf duurzaam en lokaal opwekken. Daarom wordt voor een openbare laadpaal gezocht naar een lokaal dak of veld om zonnepanelen op te plaatsen. Voor bedrijven betekent dit dat wij, op onze kosten, zonnepanelen op hun dak leggen om daarmee de door de laadpunten geleverde elektriciteit duurzaam en lokaal op te wekken.