Laadpaal aanvragen

Wanneer u één of meerdere laadpunten wilt voor uw locatie(s) of wanneer inwoners van uw gemeente om openbare laadpunten vragen, dan kunt u dit laten weten door dit aanvraagformulier in te vullen.

 

Een van onze medewerkers neemt contact met u op om een afspraak in te plannen om uw wensen, huidige situatie en toekomstverwachting te bespreken.

Lees hier meer over de investering in een laadpaal.

Aanvraagformulier laadpaal

Met het invullen van dit formulier geeft u Evensnelladen toestemming om de ingevulde gegevens op te slaan.   

 

De naam en e-mail van de organisatie, evenals het KvK- en BTW-nummer zijn alleen van toepassing als u de laadpaal niet aanvraagt als particulier.

Dank voor de aanvraag!

Het proces van aanvraag tot laden

Hoe ziet het proces er precies uit van interesse in een laadpaal tot de aansluiting? Wij verzorgen de volgende stappen van aanvraag tot laden.

Stap 1: Locatieonderzoek

Wij voeren een locatieonderzoek uit. Wanneer de locatie geschikt is, doen wij een voorstel. Indien de locatie geschikt is en u nog steeds interesse heeft doen we dit onderzoek kosteloos. Anders vragen we hiervoor een vergoeding. 

Stap 2: Installatie

Bij akkoord zorgen wij ervoor dat de laadpaal wordt geplaatst en aangesloten op onze kosten. 

Stap 3: Laadpaal klaar voor gebruik

De laadpaal wordt geactiveerd is nu klaar voor gebruik. Wij verzorgen het beheer en onderhoud van de laadpaal. U en uw klanten kunnen nu zorgeloos hun auto’s slim en snel opladen.