Slim combineren

Evensnelladen wil de door haar geleverde elektriciteit zoveel als mogelijk zelf duurzaam opwekken. Voor bedrijven betekent dit dat wij zonnepanelen op hun dak leggen om daarmee de door de laadpunten geleverde elektriciteit duurzaam op te wekken. Indien gewenst kunnen wij nog meer zonnepanelen op het dak leggen om het andere elektriciteitsverbruik ook te verduurzamen. Hiervoor moeten wij eerst een locatie- en haalbaarheidsonderzoek uitvoeren maar wanneer de uitkomsten positief zijn, kunnen wij de overige zonnepanelen ook installeren waardoor er meteen wordt bespaard op de energiekosten.

Een haalbaarheidsonderzoek voor zon

Twee vliegen in een klap slaan? Wij kunnen in kaart brengen wat de kansen zijn voor laadpalen. Daarnaast doen wij vanuit zusterorganisatie Greenspread een haalbaarheidsonderzoek voor zonnepanelen. Hierbij maken wij een daktekening, schaduwanalyse en business case  met transparante en conservatieve aannames. Dit doen we op basis van recente satellietbeelden, een locatie-onderzoek, recente energienota's en informatie van o.a. netbeheerders.

 

Vervolgens krijgt u een overzicht gepresenteerd van de kansen voor zonnepanelen en laadpalen en hoe deze het beste kunnen worden gecombineerd. Dit combinatie-onderzoek bieden wij voor een gereduceerd tarief. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Direct contact

Heeft u een vraag of een suggestie? Neem contact met ons op.

Offerte voor een laadpaal? Stuur het aanvraagformulier op en wij nemen contact op!

Klik hier voor een overzicht van onze laadpalen.

  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

Fonteinkruid 6A
3931 WX Woudenberg

info@evensnelladen.nl

 085-4013470

© 2020 Evensnelladen